Novinky a aktuality

  • 21
    06

    Správné řešení úkolu Na stopě

    Pokud Vás zajímá, jestli jste správně odhalili příčinu kočičího šílenství, což bylo součástí posledního vyhlášeného úkolu, rozklikněte tento článek.

  • 13
    06

    Věnujeme 50000,- Kč škole, školce, DDM nebo MC postiženému povodní

    Povodně minulých dní zasáhly velké množství obcí a kromě domů byly často zaplaveny i objekty veřejné správy či školy. Recyklohraní věnuje 50000,- na částečnou likvidaci škod jedné z postižených škol, školek, DDM nebo MC. Žádost o dar i postup, jak o dar zažádat, naleznete v tomto článku.

  • 20
    05

    Vyhodnocení úkolu Ekologická vlajka

    Předposlední úkol letošního školního roku byl velmi úspěšný, do výroby vlajek evokujících zpětný odběr elektrozařízení na školách se zapojilo celkem 509 škol (10 472 žáků a dětí). 

  • 26
    04

    Věnuj mobil a vyhraj výlet pro svou třídu - výsledky

    Letošní kapaň podporující zpětný odběr mobilních telefonů zná své vítěze!

  • 29
    03

    Vyhlášení vítězů soutěže Příroda spí?

    Fotografická soutěž Příroda spí? zná své vítěze.

  • 05
    02

    Vyhodnocení úkolu Rok poté

    Jak dopadl úkol Rok poté, si můžete přečíst v tomto článku.

  • 29
    01

    Severní pol dobyt

    Vítězové soutěže o Cestu na severní pol si užívali sněhu a krásného počasí na "severním polu" v Beskydech a Krkonoších. Přečtěte si, co všechno museli pro dobyti polu udělat.

  • 20
    12

    Výsledky soutěže O cestu na severní pól

    Vážení účastníci Recyklohraní, aneb Ukliďme si svět, přinášíme vám výsledky velké podzimní soutěže ve sběru baterií O cestu na severní pól, v rámci které odevzdalo 865 škol z celé ČR k recyklaci téměř 60 tun baterií.

  • 27
    11

    III. ročník Věnuj mobil

    Zveme vás k účasti ve III. ročníku projektu „Věnuj mobil a vyhraj výlet pro svou třídu“, který stejně jako v loňském roce pořádá Recyklohraní ve spolupráci se společností Asekol a parterem společností T-Mobile Czech Republic. Cílem projektu je i letos podpora sběru a opětovného využití mobilních telefonů.

  • 20
    11

    Soutěž O NEJKRÁSNĚJŠÍ PF 2013

    Máte výtvarný talent? Nebo snad ovládáte počítačovou grafiku, fotografii či video? Zkuste pro Recyklohraní, aneb Ukliďme si svět navrhnout PF 2013 :-)

Spoluorganizátoři

   Partneři programu

COOKIES
Recyklohraní potřebuje Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimojiné mohl ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko Přijmout vše.
Přijmout vše
Souhlas můžete odmítnout zde.