Novinky a aktuality

  • 24
    06

    Ekoučitel roku 2013/14

    1. ročník soutěže Ekoučitel roku je za úspěšně za námi. Slavnostní vyhodnocení proběhlo 19. a 20.6. v hotelu Křemešník. Všichni jsme si zdejší pobyt náramně užili.

  • 30
    05

    Recyklace očima mladých vědců

    Plánujete pro příští rok projektové dny, školu v přírodě nebo asimilační kurz. Nabízíme ekologický program vhodný pro všechny uvedené aktivity.

  • 26
    05

    Konec školní roku je za dveřmi

    V článku naleznete informace k objednávání odměn, expiraci bodů, poslední možnosti objednávek odvozů.

  • 06
    05

    Ekoučitel 2013/14

    Blíží se konec soutěže Ekoučitel 2013/14. Na odeslání posledních příspěvků máte čas do 31.5.2014. Slavnostní vyhodnocení proběhne ve dnech 19.-20.6. v hotelu Křemešník u Jihlavy. Čeká Vás zajímavý program i prima zábava. Těšíme se na viděnou!

  • 01
    04

    EKOABECEDA v novém

    Stáhněte si nové kapitoly výukového materiálu EKOABECEDA.

  • 26
    03

    Věnuj mobil a vyhraj výlet pro svou třídu - výsledky

    IV. ročník kampaně Věnuj mobil a vyhraj výlet pro svou třídu zná své vítěze.

  • 04
    02

    V rámci projektu Recyklohraní, aneb Ukliďme si svět lze nyní sbírat i prázdné tonery a cartridge

    Únorovou novinkou v projektu Recyklohraní, aneb Ukliďme si svět je možnost sbírat kromě použitých baterií a vysloužilých drobných elektrospotřebičů i prázdné laserové tonery a inkoustové cartridge. Reagujeme tak na vaši velkou poptávku v lednovém dotazníku.

  • 20
    01

    Věnuj mobil - objednávky svozů spuštěny

    Máte-li ve škole mobilní telefony, které chcete svézt v rámci kampaně Věnuj mobil a vyhraj výlet pro svou třídu, je již možné objednat odvoz. Budeme rádi, pokud svoz mobilů spojíte s objednávkou ostatního elektra shromážděného na Vaší škole.

  • 15
    01

    Kampaň Věnuj PC a pojeď do ZOO zná své vítěze

    Do kampaně Věnuj PC a pojeď do ZOO se v roce 2013 zapojilo 231 škol a společně k recyklaci vrátily 3119 starých počítačů. Některé z nich budou repasovány a darovány do dětských domovů nebo charitativním organizacím, zbylé zrecyklujeme. K dalšímu užití tak bude vráceno opravdu velké množství plastů, hliníku, železa, mědi či vzácných kovů. A které školy skončily na prvních místech? Dozvíte se zde.

  • 13
    01

    Dotazník k projektu Recyklohraní, aneb Ukliďme si svět

    Máme tu nový rok a s ním i začátek plánování činností na školní rok 2014/15. Budeme velice rádi, pokud nám při plánování pomůžete vyplněním krátkého dotazníku. Tato činnost Vám zabere max. 5 min. Vašeho času. Dotazník naleznete zde. Děkujeme za spolupráci.

Spoluorganizátoři

   Partneři programu

COOKIES
Recyklohraní potřebuje Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimojiné mohl ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko Přijmout vše.
Přijmout vše
Souhlas můžete odmítnout zde.