Novinky a aktuality

Svozy mobilů v rámci akce VĚNUJ MOBIL

Dobrý den, věnujte prosím pozornost důležitým informacím, týkajících se svozu mobilních telefonů v rámci akce „Věnuj mobil a vyhraj výlet pro svou třídu“.

    Od dnešního dne 1.2. do 15.2. 2011 je pro Vás připraven formulář pro objednání odvozu vašich nasbíraných mobilních telefonů ( odvoz je potřeba objednat v tomto termínu!!!). Formulář najdete na www.recyklohrani.cz. Po přihlášení se pod vaším ičo a heslem bude v pravém dolním rohu obrazovky jako jedna z možností Objednávka odvozu elektrozařízení. Jako první položka je dotazován počet mobilních telefonů. Kromě mobilních telefonů můžete objednat také odvoz jutového pytle nebo volně loženého elektrozařízení.

      Vaše telefony uložte do speciální nádoby – může být jakákoliv pevná krabice. Tuto krabici pečlivě zalepte, aby nemohlo dojít k narušení jejího obsahu! V žádném případě nedávejte telefony do červené popelnice na drobné elektro.

          Dopravce (společnost Enviropol), který si přijede pro zásilku bude od Vás požadovat čestné prohlášení (nedávejte jej do krabice s telefony) o správnosti počtu odevzdaných mobilních telefonů – toto prohlášení si můžete stáhnout zde.

            Objednané svozy budou probíhat od 1.2.2011 do 15.3.2011

              Soutěž bude vyhodnocena a body připsány do 31.3.2011. Za každý odevzdaný mobilní telefon získá škola 3 body.

              V případě dotazů nás prosím neváhejte kontaktovat na info@recyklohrani.cz nebo na lince 844 100 101.

              Čestné prohlášení ke stažení
              Zpět

              Spoluorganizátoři

                 Partneři programu

              COOKIES
              Recyklohraní potřebuje Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimojiné mohl ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko Přijmout vše.
              Přijmout vše
              Souhlas můžete odmítnout zde.