Novinky a aktuality

Pohlídejte si důležité podzimní termíny v Recyklohraní!

Upozorňujeme Vás na tři důležité podzimní termíny Recyklohraní: 15.11. – ukončení objednávek svozu do podzimní sběrové kampaně; 30.11. – termín pro zaslání prvního úkolu; 30.11. – termín pro objednání z katalogu odměn, pokud chcete mít jistotu, že vám budou odměny doručeny do školy před vánočními prázdninami.

Nejbližší důležitý termín, na který Vás chceme upozornit, je čtvrtek 15. listopadu. V tento den končí podzimní sběrová soutěž a je to zároveň poslední den, kdy si můžete objednat svoz, pokud chcete, aby baterie a elektro odevzdané u Vás ve škole byly započítány do hodnocení v rámci této soutěže. 

Ještě připomeneme, že za každý sebraný kilogram baterií v době soutěže obdrží školy extra body na své konto, a že nejlepší školy ve sběru baterií i elektra v každém kraji získají body na svůj účet nad rámec běžných odměn. Celkem je pro nejaktivnější sběrače připraveno navíc 84 000 bodů. Tak nezapomeňte. Detailní info k soutěži najdete zde.

Pokud jste tak ještě neučinili, je nejvyšší čas zapojit se do plnění prvního letošního ÚKOLU s Recyklohraním. Má název Pojďte udělat skvělou reklamu na třídění baterek a elektra! Detailní zadání pro jednotlivé věkové kategorie od MŠ přes první a druhý stupeň ZŠ až po SŠ najdete zde. Termín pro vypracování úkolu a zaslání výstupů dle zadání je v rozmezí od 17. 9. 2018 do 30. listopadu 2018.

A též upozorňujeme, že pokud chcete mít jistotu, že Vám budou odměny z katalogu odměn doručeny ještě před vánočními prázdninami, je třeba si je objednat do 30. listopadu 2018.

Zpět

Spoluorganizátoři

   Partneři programu

COOKIES
Recyklohraní potřebuje Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimojiné mohl ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko Přijmout vše.
Přijmout vše
Souhlas můžete odmítnout zde.