Novinky a aktuality

Známe EKOUČITELE ROKU 2017/2018

Soutěž EKOUČITEL ROKU skončila a vyhlášení výsledků přineslo malé překvapení – vítězky jsou totiž rovnou dvě!

 

Staly se jimi paní Tamara Hubková ze ZŠ a MŠ Lom v Ústeckém kraji a paní Mgr. Eva Veselá ze ZŠ a MČ Červená Voda z Pardubického kraje.

 

 

Hodnotící komise po pečlivém posuzování seznala všechny jejich projekty a náměty natolik zajímavé, kvalitně zpracované a podnětné pro ostatní, že se rozhodla hlavní cenu 20 000 korun na ekologické projekty s mládeží rozdělit mezi obě paní učitelky a jejich školy rovným dílem.

 

Soutěž s finanční podporou Státního fondu životního prostředí ČR probíhala od loňského září do 31. května 2018 a její snahou bylo ocenit aktivní pedagogy za práci s mládeží na ekologických projektech.

Slavnostní vyhodnocení proběhlo 7. – 8. 6. ve Vílanci u Jihlavy.

 

Certifikát EKOUČITEL ROKU 2017/2018 získávají všichni pedagogové, kteří splnili stanovená kritéria. Jejich projekty jsou jistě inspirací pro další pedagogy, kteří se věnují environmentální výuce či zájmovým aktivitám s dětmi.

 

Výsledkem celé soutěže je tedy databáze aktivit vhodných do výuky s ekologickou tematikou. To usnadní práci jak začínajícím koordinátorům EVVO, tak i zkušeným pedagogům, kteří hledají nové nápady pro své žáky a studenty. Jsou k dispozici ke stažení všem zájemcům o inspiraci na našem webu v sekci Sdílení.

Na programu setkání byly mimo jiné workshopy na téma kolegiální podpory a exkurze na recyklační linku elektrospotřebičů Enviropol a na třídičku obalů ASMJ v Jihlavě.

 

 

Děkujeme všem pedagogům a pedagogickým pracovníkům za spolupráci, přejeme krásné prázdniny, hodně radosti a chuti do další práce s dětmi.

Zpět

Spoluorganizátoři

   Partneři programu

COOKIES
Recyklohraní potřebuje Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimojiné mohl ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko Přijmout vše.
Přijmout vše
Souhlas můžete odmítnout zde.