Novinky a aktuality

Vyhodnocení zeměpisně - detektivního úkolu MAPA

Do 2.letošního úkolu - MAPY sběrných míst - se zapojilo celkem 705 škol! Seznam všech zůčastněných škol,které splnily úkol a získaly tak od Recyklohraní 200 bodů naleznete zde.
V případě, že vaší škole nebyly připsány body, podívejte se prosím pozorně, zda nejste v seznamu označeni jako škola,jejíž příloha nešla otevřít, nebo jsme od ní obdrželi mail bez přílohy!Pokud se vás tento problém týká, kontaktujte nás telefonicky na naší modré lince Recyklohraní 844 100 101. Mapky, které jsme od vás obdrželi, nás velmi mile potešily a překvapily,výborná práce! Všem detektivům děkujeme! Vybrat nejlepší bylo velice obtížné a nakonec jsme 500 bonusovými body museli odměnit místo plánovaných 20 celkem 47 škol! Pět škol pak získalo po nesnadné dohodě zástupců společnosti Eko-Kom 1000 bodů.Zajímá Vás které to byly? Podívejte se!

Zpět

Spoluorganizátoři

   Partneři programu

COOKIES
Recyklohraní potřebuje Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimojiné mohl ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko Přijmout vše.
Přijmout vše
Souhlas můžete odmítnout zde.