Novinky a aktuality

Věnuj mobil a pojeď do Zoo - VYHLÁŠENÍ!!!

Do celorepublikové kampaně se zapojilo 121 škol a společně odevzdaly k recyklaci a dalšímu využití celkem 8 729 ks mobilních telefonů. Absolutně nejvyšší počet mobilních telefonů v počtu 711 ks nasbírala Základní škola a mateřská škola J. A. Komenského v Novém Strašecím, která se stala také vítězem v kategorii škol s počtem žáků nad 400. 

V přepočtu na žáka byly nejaktivnější děti ze Základní školy a Mateřské školy Dešná, které nasbíraly 8,67 telefonů na jednoho žáka. Mezi další vítězné školy a kolektivy patří Výtvarný kroužek Šikulové (6,33 telefonů na žáka) a Základní škola Laškov a mateřská škola Laškov 5,37 ks mobilních telefonů na jednoho žáka.

 

Kolektivní systém Asekol jako vyhlašovatel kampaně připsal na účty škol 26 187 bodů. Vítězné školy se krom recyklační linky podívají i do zoologické zahrady v Jihlavě.

 

Děkujeme všem zúčastněným a vítězům gratulujeme!

Zpět

Spoluorganizátoři

   Partneři programu

COOKIES
Recyklohraní potřebuje Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimojiné mohl ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko Přijmout vše.
Přijmout vše
Souhlas můžete odmítnout zde.